Hjemmelavet Nutella – polstring til vinteren

Smelt 100 gram smør og 100 gram mørk chokolade over meget svag varme i en kasserolle.

IMG_9339

Tilsæt lidt fløde, en lille skvæt mørk rom, et drys vaniljesukker, et lille nip salt og hakkede valnødder. Ja, eller hasselnødder, selvfølgelig.

IMG_9364

Bland godt sammen og varm igennem. Hæld på glas og sæt i køleskabet. Rør et par gange i glasset mens Nutella’en stivner, så nødderne ikke falder til bunds (som man siger). At røre i glasset giver jo også mulighed for at smage. That’s it. Den holder sig fint i køleskabet et par uger, men har godt af at blive taget ud en halv times tid, før den skal smøres på franskbrødet i vulgært tykt lag spises.

IMG_9539

med emneordet ,

2 thoughts on “Hjemmelavet Nutella – polstring til vinteren

  1. Anne Mette siger:

    Smart nok med at man lige skal smage til løbende 🙂

    Liked by 1 person

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: