Få fat i en krabbe.
Eller altså.
Det skal du være velkommen til, men der er masser af fine krabbekødsprodukter på dåse. Til to gange smørrebrød skal du bruge en 150-200 gram kød. Når du har fisket det ud af krabben eller dåsen, så vend det i lidt citronsaft og giv det også lidt salt og peber for at fremhæve smagen.
Til salaten skærer du en halv agurk ud i tynde strimler. Det kan du gøre med et mandolinjern eller en kartoffelskræller – det kan sagtens lade sig gøre.
Rør agurkestrimlerne op med et par skefulde drænet yoghurt, et vrid citronsaft, masser af hakket dild og purløg, lidt lynghonning, salt og friskkværnet peber.
Vagtelæg koges bløde på to en halv til tre minutter.
Skyl dem i koldt vand, når du har kogt dem, for at standse tilberedningen.
Pil og halvér dem.
Saml smørrebrødet med lunt smørstegt rugbrød nederst og så den kølige agurkesalat, krabbekødet og til sidst de blødkogte halverede æg – lidt mere dild og friskkværnet sort peber på toppen.
Frokost!
Fordi min datter har synes godt om din lækre mad, så jeg den også. Hold da op… Jeg skal ned efter krabbekød på dåse i morgen, og så skal jeg lave en lækker mad 🙂
LikeLiked by 1 person
Fedt!
LikeLike