Krabbe ovenpå hurtig agurkesalat – fin frokosttallerken

Få fat i en krabbe.

Eller altså.

Det skal du være velkommen til, men der er masser af fine krabbekødsprodukter på dåse. Til to gange smørrebrød skal du bruge en 150-200 gram kød. Når du har fisket det ud af krabben eller dåsen, så vend det i lidt citronsaft og giv det også lidt salt og peber for at fremhæve smagen.

IMG_9085

Til salaten skærer du en halv agurk ud i tynde strimler. Det kan du gøre med et mandolinjern eller en kartoffelskræller – det kan sagtens lade sig gøre.

IMG_8941

Rør agurkestrimlerne op med et par skefulde drænet yoghurt, et vrid citronsaft, masser af hakket dild og purløg, lidt lynghonning, salt og friskkværnet peber.

IMG_8988

Vagtelæg koges bløde på to en halv til tre minutter.

Skyl dem i koldt vand, når du har kogt dem, for at standse tilberedningen.

Pil og halvér dem.

IMG_8928

Saml smørrebrødet med lunt smørstegt rugbrød nederst og så den kølige agurkesalat, krabbekødet og til sidst de blødkogte halverede æg – lidt mere dild og friskkværnet sort peber på toppen.

Frokost!

IMG_9072

med emneordet , , , , , , ,

2 thoughts on “Krabbe ovenpå hurtig agurkesalat – fin frokosttallerken

  1. Lene Kronborg siger:

    Fordi min datter har synes godt om din lækre mad, så jeg den også. Hold da op… Jeg skal ned efter krabbekød på dåse i morgen, og så skal jeg lave en lækker mad 🙂

    Liked by 1 person

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: