Hjemmelavet Nutella – polstring til vinteren

Smelt 100 gram smør og 100 gram mørk chokolade over meget svag varme i en kasserolle.

IMG_9339

Tilsæt lidt fløde, en lille skvæt mørk rom, et drys vaniljesukker, et lille nip salt og hakkede valnødder. Ja, eller hasselnødder, selvfølgelig.

IMG_9364

Bland godt sammen og varm igennem. Hæld på glas og sæt i køleskabet. Rør et par gange i glasset mens Nutella’en stivner, så nødderne ikke falder til bunds (som man siger). At røre i glasset giver jo også mulighed for at smage. That’s it. Den holder sig fint i køleskabet et par uger, men har godt af at blive taget ud en halv times tid, før den skal smøres på franskbrødet i vulgært tykt lag spises.

IMG_9539

med emneordet ,

2 thoughts on “Hjemmelavet Nutella – polstring til vinteren

  1. Anne Mette's avatar Anne Mette siger:

    Smart nok med at man lige skal smage til løbende 🙂

    Liked by 1 person

Skriv et svar til Anne Mette Annuller svar