Om madbloggen og mig

Jeg begyndte disse madskriblerier  i 2010.

Målet var at lægge mine opskrifter et eller andet sted, hvor jeg hurtigt selv kunne få fat i dem – ak ja, i tiden før dropbox. Men det viste sig efterhånden, at I hvert fald tre andre også læste med.

Ganske glædeligt.

Siden da er bloggen på fredelig facon skudt i bredden som en legeplads for to af mine interesser – mad og fotografering. Jeg åbnede en facebook-side til bloggen i 2012, og i 2013 kom den også på Instagram.

Jeg bor i København, rejser meget, slår en hæderlig squashbaghånd og er kandidat i engelsk og nordiske sprog fra Aarhus Universitet. Jeg arbejder med kommunikation inden for it og driver i min udkantstid firmaet Mand Over Ord, hvor jeg fornøjer mig med oversættelsesarbejde samt tekstsnedkeri og -reparation. Snedkeriet bringes for eksempel i magasinet Mad & Bolig Gourmet, hvor jeg har været fast skribent siden 2017.

Du er yderst velkommen til at kaste med ris eller ros i kommentarfeltet herunder eller skrive direkte til mig på janchrist@hotmail.com. Du kan også finde mig på LinkedIn og – suk – facebook.

Tak fordi du læser med – det er jeg glad for.

Jan Christensen

 

…og forresten: Alle billeder på bloggen er taget af mig, og al tekst skrevet af mig, med mindre andet er angivet. Du er mere end velkommen til at låne materiale til ikke-kommercielt brug – selvfølgelig med kildeangivelse – og ellers remixe, bygge videre på og dele det.

Det er sgu det, internettet handler om.

Læs mere om Creative Commons-licensen her.

by-nc-sa-ccLicense

7 thoughts on “Om madbloggen og mig

 1. Anne siger:

  For fanden Jan, nu er det efterhånden 10.gang, jeg sidder og scroller igennem din blog og savler! Både dine retter, og fotografierne, af dem er sindssygt inspirerende. Så meget at jeg selv på en sløj tirsdag får lyst til at kaste mig ud i lange madlavningsprojekter. Du gør det godt, Jan. Tak!

  Liked by 1 person

 2. Fayme Alm siger:

  Hej Jan! Jag gör PR för en svensk firma som producerar veganmat, som numera finns i Danmark.Nu vill jag gärna få din e-postadress så att de kan sända dig ett pressmeddelandet. Vill du sända den till mig?
  Mange tak!
  Fayme

  Like

 3. Frida siger:

  Har lige lavet din tikka marsala kylling – og den smagte så autentisk og lækkert!! Jeg har nu kigget dine øvrige opskrifter igennem og jeg må sige, at det ser usædvanligt godt ud. Glæder mig til flere smagsprøver!!

  Liked by 1 person

 4. Mads siger:

  Jeg følger inspirerende med!

  Liked by 1 person

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: