Bøgebladspesto – Nu! Lige nu!

Som jeg skrev i mandags, så var jeg på fouragering på Nørrebro i weekenden. Udover ramsløgs forgreb jeg mig også på et bøgetræ og huggede en bøttefuld nyudsprungne bøgeblade. De smager fandeme godt. For eksempel i en salat.

Og sammen med lidt ramsløg, citronsaft, salt, peber og rapsolie giver de en fænomenal pesto med masser af syre og friskhed.

Fuld skrue på mikseren i et par minutter. Yeah!

Pestoen ryger på en forårscarpaccio på fredag. Eller altså…det røg på samme dag, men carpaccioen ryger på bloggen på fredag. Ah, men nu vi er ved det emne, så er det her en pesto, der skal spises med det samme. Dagen efter havde den taget en besk eftersmag, også selvom jeg havde haft den under låg. Nå, men altså bare lige en heads up.

God fornøjelse!

med emneordet ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: