Nyt design. Yay!

Så skete det!

Nyt design på min madblog.

Efter lidt over fire år med det gode gamle sandfarvede papirstak-design hos tumblr besluttede jeg mig for at rykke over på WordPress og udvikle et helt nyt design.

Min intention har været at skære ind til benet og gøre det lettere at navigere og finde opskrifterne. I toppen er der derfor nu en menu, hvor opskrifterne er kategoriserede, og i bunden kan du finde både søgefelt og en tag-sky. Og så er der selvfølgelig også lidt andet lir, men det finder du nok ud af.

Og så tilbage til køkkenet.

Skål.

IMG_6581

med emneordet ,

2 thoughts on “Nyt design. Yay!

  1. Det ser skide godt ud Jan! 🙂

    Liked by 1 person

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: