En rest risalamande funky’et op.
Du skal bruge en kvart liter risalamande. Sådan en lille skålfuld. En kvart liter fløde. 5-6 blade husblas. Et par teskefulde sukker. Lidt fintrevet appelsinskal. Kirsebærsauce. Mandler.
Læg husblasen i vand en ti minutters penge. Varm fløden op ved meget svag varme sammen med sukkeret. Vrid husblasen og rør den ud i den varme fløde. Helt ud. Riv lidt appelsinskal i.
Tag appelsinhusblasfløden af blusset og lad den køle lidt ned. Vend blandingen i risalamanden og kom hele molevitten på små glas.
Du kan sagtens få fire glas ud af det.
Sæt på køl i en 3-4 timer.
Hæld kirsebærsauce over lige inden servering og drys med lidt smuttede, hakkede mandler.
Ser rigtig lækkert ud! Skal kirsebærsaucen hældes på kold eller lunet?
LikeLiked by 1 person
Tak.
Absolut lunet 🙂
LikeLike