Kommer du forbi min stand ved TorvehallerneKBH på fredag? Ja? Sejt, mand!

På fredag har jeg været så heldig at få en stand på TorvehallerneKBHs julemarked. I følge DMI kommer jeg vist til at trodse kraftig vind og sikkert også lidt regn, men jeg håber alligevel, at få solgt alle mine varer.

Jeg vil sælge tre hjemmelavede guldklumper: Essens til hvid gløgg og en konfektkage i to varianter – en med mørk chokolade og en med hvid chokolade og revet appelsinskal. Den perfekte gave til pakkespil, hvis du spørger mig.

Gløggessensen er æblemost kogt med rørsukker og masser af kanel, kardemomme, nelliker, stjerneanis, appelsinskal, vanille og laurbærblade. Du smider bare en flaske hvidvin i gryden sammen med essensen og varmer op. Måske lidt rom eller snaps? Mums!

Kig forbi på fredag og få en sludder, så bliver jeg glad! Og sig til din kammerat og dine veninder, at de også skal komme forbi og købe gløggessens. Der er åbent fra klokken 10 og helt til klokken 20.

Vi ses!

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: