Aamanns Etablissement – smørrebrødsnirvana

Den kommende åbning af Aamanns/Copenhagen i TriBeCa på Manhattan fik en del presse for tre uger siden, og det bliver spændende at se, om restauranten bliver en succes. Det gætter jeg på.

For den originale restaurant på Øster Farimagsgade er et af mine yndlingsfrokoststeder i København. Hyggeligt og samtidig stilfuldt lokale og overordentligt opfindsomt smørrebrød.

Under Copenhagen Cooking i august var jeg sammen med en kammerat til snapsesmagning dernede. Vi sad til langbords med ti andre snapsenysgerrige, og Adam Aamann kom selv ind, satte sig ned og øsede af sin viden om snaps, mens det ene stykke smørrebrød fulgte det næste. I alt kom vi igennem tolv forskellige kryddersnapse og fik undervejs en masse at vide om dels fremstillingen og dels tankerne bag kombinationen med smørrebrødet.

Man skal lede længe efter en mere sympatisk og vidende restaurantør end Adam. Og man skal også lede længe efter mere velsmagende og moderniserende smørrebrød end hos Aamanns. Stedet kan virkelig varmt anbefales.

Aamanns Etablissement

Øster Farimagsgade 12
2100 København Ø
Mail:booking@aamanns.dk
Telefon: 3555 3310

http://www.aamanns.dk/

med emneordet ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: