Alright, suppe – længe siden.
Du skal bruge et par kyllingbrystfileter, en dusk koriander, cashewnødder, en dåse kokosmælk, kyllingefond, et par løg, ingefær, hvidløg, en lime, vores allesammens gode gamle ven chilien og sidst, men slet ikke mindst, en karryblanding.
Karryblandingen smider du naturligvis selv sammen. For eksempel af en spsk spidskommen, en spsk fennikelfrø, en spsk korianderfrø og en spsk sort peber, et par nelliker, lidt kardemomme.
Stavblend en god knold ingefær, tre fed hvidløg, en grøn chili og saften fra en limefrugt.
Nu er du klar til at samle og varme.
Hak de to løg fint og sauter dem i ghee eller smør. Tilsæt karryblandingen og så ingefær-, hvidløg-, chiliblandingen. Tilsæt kyllingefond og blitz det hele med stavblenderen. Smid en dåse kokosmælk i og kog op. Hvis du ønsker en lidt tykkere suppe, kan du jævne den med for eksempel lidt majsmel.
Smag til med salt, peber og lime.
Skær kyllingefilleterne i små strimler. Vend dem i olie, salt og peber og grill dem. Hak dem i mundrette stykker. Placer dem i en skål, hæld suppe over og smid til sidst hakkede cashewnødder og koriander over.
Hej Jan, – står og laver din grønne karrysuppe🤗 hvor meget kyllingefyld skal bruge 👀🤗.
Bh.
Bettina
LikeLike
Herligt! Et par brystfileter rækker vel. God fornøjelse.
LikeLike
Hej Jan
Tak for dit svar.
Der skulle stå fond, hvor meget fond, skal der i,👀
Jeg lavede den med en 1/2 liter, suppen blev meget skøn, ( dog ikke grøn, som på dit fine billede ( må være fotoshop 😜 )
LikeLike