Torsketatar med rødbede, kørvel og sennepsskum – du kan stadig nå endnu en ret

Nå, du har alle retterne på plads til nytår? Hmm, men du kan da lige smide endnu en ret ind. Ikke?

Fedt!

Så altså, her har jeg købt torsk og givet det et par dage i fryseren. Tøet det op og rørt det til tatar med lidt sennep, citronsaft, salt og peber. Derudover er der fintskåret rødbede, mandoleret ned i isvand, så de er sprøde. Kørvel. Sennepsskum og klatter af ymer med masser af peberrod og lidt citronskal.

Godt nytår!

image

med emneordet , ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: