Rødbedesalat med komælksost og bredbladet persille

Det her er råkost.

Rødbeden har jeg dels strimlet og dels revet skiver af i rå form. Det er basen til salaten. Derudover er der groftsnittet bredbladet persille og smuldret komælksost. Salt og cremet som en fetaost, som du selvfølgelig også kan bruge. 

Til sidst har jeg givet salaten lidt yoghurt rørt med citronsaft. Lidt olivenolie og salt og friskkværnet peber. 

Rødbedens friske knas og ostens fede fylde er sgu en vinder. Giv den lige lidt mere citronsaft til allersidst.

Beetroot salat.

Beetroot sliced thinly lengthways and across and topped with crumbled salty and creamy cow’s milk cheese (feta will also do), chopped flat leaf parsley and yoghurt let down with some lemon juice. To finish the salad off and bind the ingredients together drizzle with olive oil, more lemon juice, salt and freshly ground black pepper.

Enjoy! 

med emneordet , ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: