Kyllingekoketterier – en kop tærte

Kylling i kokette. En ret, der som så mange andre, begyndte med en røvfuld rester i køleskabet, nærmere bestemt fredagens helstegte kylling med kartofler, hvidløg og babyporrer og en rest butterdej, hvis ophav fortaber sig i glemslen.

Jeg startede med at skære kyllingekød med skind, kartofler og porre i små tern og stege dem i en kasserolle i lidt olivenolie og noget af stegekraftskyen fra kyllingen. Så gav jeg den en tsk sennep, lidt fløde, en smule majsmel, salt og masser af timian og friskkværnet peber.

Så kom blandingen på ramekiner og fik et låg af butterdej og et kvarters tid i ovnen ved 180 grader.

Et ubehøvlet appetitligt indslag i en lørdagsbrunch.

med emneordet

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: