Kryddersnaps med lakridsrod – mørk sorthed

Min erfaring med kryddersnaps er meget begrænset, men efter en fantastisk og meget inspirerende snapsesmagning hos Aamanns under Copenhagen Cooking fik jeg blod på tanden. Her er resultatet af mine første anstrengelser, som egentlig ikke har være så anstrengende.

Jeg brækkede og bankede en seks-otte lakridsrødder og smed dem i en flaske Brøndums snaps. Så hyggede den sig i et mørkt skab i en måned. Herefter filtrede jeg rødderne fra, og hældte snapsen på en klar flaske med en enkelt lakridsrod, som en lille reminder om hvilken suppe, der er tale om. Herefter lod jeg flasken stå et par uger – sådan da.

Bagerst herunder er mit andet eksperiment: En vanillesnaps lavet på fire vanillestænger, ligeledes i en flaske Brøndum.

Lakridsrodssnapsen har en mørk dybde, der især dukker op i eftersmagen. Smagen af lakrids er meget ren og milevidt fra Gajol-shots.

med emneordet

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: