Crema Catalana – grundlæggende set: budding!

Læg 5 blade husblads i vand. Varm 1/2 liter sødmælk op i en gryde sammen med revet citronskal og et par kanelstænger. Imens pisker du 4 æggeblommer og 75 gram sukker luftigt. Bland æggemassen og et lille nip salt i mælken og fortsæt med at varme. Det må ikke koge, men du skal godt derop ad.

Tag gryden af blusset og fisk kanelstængerne op. Vrid husbladsen og rør den i. Hæld op i små forme – her er nok til en 6-8 personer. Stil i køleskabet i mindst 4 timer.

Drys flormelis over og karameliser med en gasbrænder.

Knæk! Og godt nytår!

med emneordet

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: