Havregrød med kanel, rugkerner og æble

For mange år siden i Canada spiste jeg havregrød til morgenmad fra små ready-to-eat-poser, hvis indhold man blot skulle røre op med kogende vand. Morgenmadspakkerne havde forskellige smagsvarianter, som fx ahornsirup og æble/kanel. Her er min version af sidstnævnte, og hvis du kan spise den en råkold morgen på den canadiske prærie, er det bedst.

Kog 1 dl havregryn og 1/2 dl knækkede rug- eller havrekerner med 3 dl vand, lidt salt og en lille kanelstang i en 3-5 minutter. Rør godt undervejs.

Server drysset med sukker, stødt kanel, fintsnittet æble og lidt iskold mælk.

med emneordet ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: