Pocheret pære, vaniljecreme og hasselnøddecrumble

Meget hurtigt!

Pocher halverede, skrællede, udkernede pærer i en lage af 1 del sukker, 3 dele vand og en stjerneanis i en times tid. Lad dem trække i lagen et køligt sted i et døgn eller to….arh, alright, ikke så hurtig dessert alligevel.

Men skal du pinedød bruge desserten i aften, så kan du jo knappe en dåse op.

Vanillecremen er marven fra en vanillestang og lidt lynghonning pisket med lige dele græsk yoghurt og creme fraiche, og knaset er masser af smør og sukker på en pande sammen med rasp og hakkede hasselnødder. Steg ved middel varme, indtil du har et sprødt crumblepulver.

Og erh…næh jamen, det var det.

IMG_5645

med emneordet ,

One thought on “Pocheret pære, vaniljecreme og hasselnøddecrumble

  1. Phibi siger:

    Tak for opskriften 😁

    Jeg lavet denne opskrift til mine venner 👍❤️‍🔥. Smagen var himmelsk 😝.

    Ps. Jeg brugte vaniljestænger og hasselnødder til gode penge, super kvalitet

    Like

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: