Brændende kærlighed – flammende, nærmest!

Kartoffelmos med lidt baconfnuller på toppen.

Ja, det lyder jo godt og en fin måde at dreje håndsvinget på 2014.

Kog kartoflerne godt ud. Hæld vandet fra, tilsæt en god gang smør, en håndfuld revet parmesan en skefuld creme fraiche og rør kartoflerne til en mos. Og så meget vigtigt: justér konsistensen med sødmælk.

Der er intet værre end en stor tung klump stiv mos. Eller altså, det er der selvfølgelig. Masser af ting. Men det er en kende uappetitligt. Kartoffelmos skal være let og cremet.

Smag til med salt og peber.

image

MEN…imens kartoflerne koger, smider du 200 gram bacon i en pande ved middel varme. Steg indtil de er gyldne og sprøde. Smid 2 strimlede løg og 1 fed hakket hvidløg ned til grisen sammen med 1 strimlet rød peber.

Hæld til sidst lidt vand ved og steg ind, men kun indtil blandingen stadig er saftig og lind. 

image

Tilsæt lidt chilisauce, tabasco eller cayennepeber – den skal sgu brænde lidt på læben. Husk også at give den salt og peber.

Anret med lidt hakket kruspersille eller purløg.

Sløset, rodet og herligt.

med emneordet , , , , , , , ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: