Ja, det er faktisk en blondie – altså en albinobrownie. Så kagen skal være svampet og blød i midten og dufte krydret af kardemomme. Pærerne tilføjer lidt passende syrlighed.
Få poterne i 125 gram mel, 50 gram sirup, 125 gram sukker, 175 gram hvid chokolade, 175 gram smør, 3 æg, 1 tsk stødt kardemomme, 1 tsk vanillesukker, et nip salt og en tre-fire pærer.
Smelt chokoladen og smørret i et vandbad. Rør siruppen i og så de tørre ingredienser. Til sidst æggene. Færdig. Hæld dejen over i en springform. Slik skeen. Og skålen. Og så skeen.
Pærerne skræller du, fjerner kernehuset og stilken, og skærer i halve. Læg pærerne ned i dejen med skærsiden nedad, så de stikker op som dråbeformede øer i kagehavet.
Bag ved 180 grader i mindst 30 minutter, måske også 35 minutter. Afhænger af størrelsen på din kageform. Tjek med en kødpind eller sådan noget.
Lad blondinen køle af i en halv times tid og drys med flormelis.
Sæt kaffen over.
Lavede denne lækre blondie til jobbet i dag og vi elskede den allesammen! Den er så nem og smager skønt-den kan jeg klart anbefale 🙂 Tak Jan!
LikeLike
Fedt. Selv tak!
LikeLike