Hele opskriften er jo marinaden, så lad os bare hugge på.
3 spsk ketchup, 2 spsk Jack Daniel’s, 1 spsk sweet soysauce, 1 spsk Dijonsennep, 1 mast fed hvidløg, et par sjat Worcestershiresauce, lidt cayennepeber, salt og masser af friskkværnet sort peber.
Når du har kigget i køleskabet og konstateret, at du ikke har sweet soyasauce på hylden, så hiver du bare sirup eller brun farin i.
Gnub kødet rigtig godt i marinaden og lad det trække i mindst en times tid.
Og så i ovnen.
Først 1 time ved 150 grader i fad under stanniol. Herefter tager du overdækket af, vender kødet, giver det resten af marinaden – hvis der er noget – og skruer op på 200 grader. Giv dem herefter en time mere. Vend dem en gang imellem.
Bredbladet persille og frisk oregano klæder benene godt. Og hvad med et par kogte majskolber?
Slet ikke dumt: Saftigt. Sprødt. Trævlet. Mørt.
Gør klar til at slikke fingre.