Hjemmelavet karrysalat til silden – kom an, julefrokost!

Midtvejs i oktober. Jeg så pebernødder i Netto i går. Før man ved af det, sidder man op til albuerne i snaps og sild og håber på, at der er nogen, der vil række en karrysalaten. 

Jeg har tidligere skrevet om hjemmemarinerede sild – se bare her – men her er mit forslag til en ditto karrysalat, der har lidt frisk og stærk umpf.

Min karrysalat består af et fintternet æble og et fintsnittet skalotteløg.

En spiseskefuld kapers og lidt revet perberrod.

Et finthakket hårdkogt æg – finere end på billedet her.

Og endelig cirka 1/4 liter drænet tykmælk. Salt. Peber. Og en god karryblanding.

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: