Nye billeder på gamle opskrifter – et mættende mas

Min madblog rundede for et måned siden sit første år og hurra for det. Det er skægt at kigge de gamle opskrifter igennem og tænke tilbage på steder og tidpunkter.

Når jeg kigger på mine gamle opskrifter, skærer billederne dog lidt i øjnene: De først måske 40 opskrifter bærer præg af, at de er taget på mit køkken- eller spisebord under kunstigt lys. Farvetonen er gul og varm, og jeg havde heller ikke den store fokus på skygger dengang.

Siden dengang har jeg købt en ny linse til mit kamera, og jeg har indført et totalt embargo mod kunstigt lys. Nu tager jeg alle billederne i dagslys og bruger ofte en hjemmegjort indirekte lyskilde – et plastikspækkebrædt omviklet med stanniol. Og så har jeg valgt en mere kølig farvepalet.

Nu er jeg gået i gang med at tage nye billeder til mine gamle opskrifter, så jeg får en mere konsistent billedstil på hele bloggen. Indtil videre er det blevet til to retter: Klassikeren Spaghetti Carbonara og min østjyske barndom genkaldt i form af Fars kage.

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: