Den ultimative kartoffelmad – kantareller, timian og enebær

Kantarelsæsonen er på trapperne, nogle steder i Danmark måske endda over os, og min pizzaproduktion den anden dag efterlod en håndfuld kantareller og nogle nye kartofler i meget tynde skiver. Hvis du ikke har en mandolin – køkkenredskabet, ikke musikinstrumentet, forstås – så kan du bruge en kartoffelskræller til at skive kartoflerne tyndt. 

Lidt olivenolie på en ret varm pande sammen med kartoflerne og de små trimmede kantareller. Efter kort tid får de selskab af timiankviste, lidt enebær og en klat smør. Salt og friskkværnet peber.

Det stykke grillet brød, et lille bløb creme fraiche og et par dråber citronsaft.

Tjek i øvrigt denne hjemmeside www.kantareller.dk. Fin side med det meste, man bør vide, om de små gule og hvide guldklumper.

med emneordet ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: