Morgenmadsbradepande – alt det gode samlet ét sted

Min gode madven André lavede på en sommerhustur i januar en enormt appetitvækkende smadrepandemorgenmad. Her er min version, der også involverer æg direkte i bradepanden og citronskal. Du skal købe eller bytte dig til: Gode stærke pøller, tomater på stænglen, bacon, små nye kartofler, æg, en citron, hvidløg, olivenolie, salt, peber og en rosmarinbusk.

Start (fx aftenen før) med vaske kartoflerne og forkoge dem i en 10-15 minutter. Lad dem køle ned og smid dem i en god stor bradepande. Giv dem lidt olivenolie, salt og peber. Steg pøllerne og baconen på en pande, men ikke helt færdigt. Smid dem ned i bradepanden sammen med tomater på stænglen, masser af rosmarin, hele fed hvidløg med papiret på og citronskal. Salt, peber og lidt mere olivenolie.

Giv bradepanden en halv time i ovnen ved 150-180 grader. Fem minutter inden den ryger ud, knækker du æg ned i bradepanden og giver det hele lidt mere rosmarin. Salt og peber til sidst.

Servér med godt brød og stærk kaffe, HP-sauce, tomatketchup og måske en hjemmerørt aioli.

God start på dagen, ik’?

med emneordet

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: