Kardemommesnegle

Ja, der blev sgu lidt dej i overskud fra min pølsehornstrutteri den anden dag. Og hvorfor ikke rulle det ud i en firkant? Og hvorfor ikke mikse smør med sukker, vanillesukker og stødt kardemomme? Eller sprede kardemommesmørret ud på dejen?

Eller rulle dejen sammen, skære det ud i tykke skiver og lægge dem med et let tryk på en bageplade?

Eller bage dem ved 180 grader i en 10-15 minutter? Eller for den sags skyld give dem glasur? Eller æde dem?

med emneordet

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: