Et trut i pølsehornet – brrrrrruuuuuuhhh!

image

Min pølsehornsdej er 4 deciliter letmælk og 1 deciliter yoghurt naturel i en gryde på svag varme. Heri smelter jeg 50 gram smør og tilføjer 3 tsk sukker og 2 tsk salt. Når smørret er smeltet hælder jeg mælkesmørret over i en skål, køler det af til håndtemperatur og opløser 50 gram gær i det.

Og så skal der hvedemel i: Sådan cirka 800 gram, men måske lidt mindre. Tilsæt lidt af gangen og ælt dejen godt og grundigt sammen. Lad dejen hæve lunt i en times tid. Slå den ned, del den op i en 10-12 klumper og vikl omkring dine yndlingspølser.

Lad hornene hæve lidt, pensl dem med æg og bag dem ved 180 grader i en 20-25 minutter. Måske lidt mindre. Ja, sikkert lidt mindre. Men kig på dem undervejs!

med emneordet , ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: