Sommerhusgrillmad – tre retter på kullene

Først ret: Hel ørredside. Salt, peber, hvidløg, skalotteløg, citron, hvidvin, staniol.

Grillede peberfrugter blandet med masser af feta og bredbladet persille. Olivenolive. Salt. Peber.

Derudover grillede portobellosvampe og en simpel grøn salat.

Anden ret: Herregårdssvinekoteletter på ben. Rub lavet med fennikel, korianderfrø, sort og hvid peber, oregano, paprika, cayennepeber og salt. 

Kartoffelsalat med ruccola, chili, avocado, springløg, citron, olivenolie, salt og peber.

…og hummus.

Tredje ret: Pøller.

med emneordet , ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: