Pommes frites med persillemayo – bam!

Jeg kan godt lide tynde fritter. Husk at skylle de skrællede skårne kartofler, indtil vandet ikke er tåget længere. Og tør dem derefter godt, inden du steger dem. Jeg har aldrig brugt termometer til olien – det burde jeg måske – men med cirka 7 ud af 10 på komfuret, plejer det at spille. Når fritterne dukker op i overfladen af olien og er gyldenbrune, er de lige der, hvor du vil have dem.

Mayo’en er rørt på æggeblomme, dijonsennep, citron, salt, peber og olie og et ordentligt skud finthakket bredbladet persille. Tja, det er vel ikke revolutionerende, men pokkers godt til fritterne.

med emneordet

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: