Bananpandekager – flad gul ting

Alright, lørdag morgen. Et par halvbrune bananer i bunden af frugtskålen. Lidt mælk i køleskabet. Pokkers, mangler æg. Købmand. Go!

Mine bananpandekager laves ved at komme 3 æg i en skål sammen med 2 tsk sukker, 1 knivspids salt og masser af vanillesukker. Pisk for at give æggene lidt fylde. Tilsæt 1/2 liter letmælk og en 2-3 spsk smeltet smør. I skålen med to meget modne bananer og stavblend dem i blandingen. Tilføj derefter hvedemel lidt af gangen indtil du er tilfreds med viskositeten.

Steg i smør ved middelhøj varme.

Lidt chokolade og solbærsyltetøj. Yir!

IMG_0878

Det giver i øvrigt god mening at smide dejen i en flaske med låg. Let at dossere fra, og hvis du ikke bruger det hele, smider du bare flasken i køleskabet. Så er du aldrig længere end 5 minutter fra en friskbagt pandekage.

Dejen kan sagtens holde sig en 3-4 dage i køleskabet.

IMG_0863

Og tjek så lige det her The Black Keys-nummer

http://www.youtube.com/watch?v=NnzIrRykilA.

Hold da kæft, det rykker!

med emneordet

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: