Alright, lørdag morgen. Et par halvbrune bananer i bunden af frugtskålen. Lidt mælk i køleskabet. Pokkers, mangler æg. Købmand. Go!
Mine bananpandekager laves ved at komme 3 æg i en skål sammen med 2 tsk sukker, 1 knivspids salt og masser af vanillesukker. Pisk for at give æggene lidt fylde. Tilsæt 1/2 liter letmælk og en 2-3 spsk smeltet smør. I skålen med to meget modne bananer og stavblend dem i blandingen. Tilføj derefter hvedemel lidt af gangen indtil du er tilfreds med viskositeten.
Steg i smør ved middelhøj varme.
Lidt chokolade og solbærsyltetøj. Yir!
Det giver i øvrigt god mening at smide dejen i en flaske med låg. Let at dossere fra, og hvis du ikke bruger det hele, smider du bare flasken i køleskabet. Så er du aldrig længere end 5 minutter fra en friskbagt pandekage.
Dejen kan sagtens holde sig en 3-4 dage i køleskabet.
Og tjek så lige det her The Black Keys-nummer
http://www.youtube.com/watch?v=NnzIrRykilA.
Hold da kæft, det rykker!