Blåbærtærte – den er…

…sgu ret vild og meget enkel.

Tærtedejen er her 2,5 dl sigtet hvedemel, 1 dl sukker, et nip salt, 1/2 tsk bagepulver og lidt citronsaft nuldret sammen med 150 gram koldt smør og sat i køleskabet en halv time. Fyldet er en pose frosne blåbær – sådan cirka 300 gram, kogt op med vand og lidt sukker og vanillesukker, taget af varmen og rørt sammen med 3 blade udblødt husblads.

Tærten er bagt ved 175 grader i en lille halv time og kølet af inden servering.

Har du aftensmaden klar til i aften? Hvad med ragú napoletano?

med emneordet

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: