Madoplevelser i Japan – konichiwa, baby!

Damn, hvor er der bare meget guf i Japan.

En krydret og stærk ramen med oksekødsboller, springløg, chili. Vistnok ved Shinjuku-stationen i Tokyo.

Morgenmad nummer to denne morgen: Sashimi af laks og tun i en passage ved Tsukiji-fiskemarkedet. Lidt, men rigtig rigtig godt!

Helt udspilet pakke med nødde/banan-energibar (købt i Tokyo ved havets overflade) i 2.800 meters højde på Mount Fuji.

På et gademarked i Kyoto: Skægge, snaskede og meget  velsmagende salte æbleskiveagtige dejkugler med et lille saftigt stykke blæksprutte i midten liggende i en sojabaseret dyppelse.

Shibuya, Tokyo: Vores sidste aftensmåltid i Japan, der startede med snegle, fortsatte med en fantastisk – omend lidt dyr – sushimenu og endte i et par nigiri med kammusling. Her på billedet ligger de allerede i baggrunden og glæder sig. En af de rigtig godt ting ved sushi i Japan, er udvalget af forskellige fisk. Her er der rå reje, to slags tun, blæksprutte og en, vi aldrig fandt ud af, hvad var.

Hurtigt! Løb mod Japan!

med emneordet ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: