Karamelis – den brune fyrste blandt is

150 gram rørsukker og 1/2 liter madlavningsfløde og et nip salt. Jep, karamelisér sukkeret ved svag varme i en gryde. Lad det få lidt farve, men ikke for meget. Tilsæt fløden og rør det sammen. Rør til! Husk saltet.

Smid blandingen i en ismaskine eller i en form og ind i fryseren. Hvis du gør det sidste så husk at røre i blandingen cirka hver halve time, indtil du har is. På den måde undgår du, at isen krystalliserer.

I øvrigt…mand med cool navn

med emneordet ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: