Ovnstegte kartofler – enkelt og pokkers lækkert

Kartofler, olivenolie, smør, masser af salt og peber i et ovnfad. Vend godt rundt. Steg ved ret lavt varme i ovnen – sådan cirka 140-150 grader i mindst en time. Vend kartoflerne et par gange undervejs.

Ud over de ingredienser kan du jo også smide paprika ved. Eller rosmarin. Eller timian. Eller chili og hvidløg. Eller løgpulver. Eller hvad med karry? Eller fennikelfrø. Eller hvad pokker med knust spidskommen?

Potatoes, oliveoil, butter, salt and pepper in an ovenproof dish. Roast for at least and hour at 140-150 degrees centigrades. Turn the potatoes over a couple of times in the process. Dress with thyme before serving.

med emneordet , ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: