Kyllingedeller og kartoffelsalat – sommeren lever endnu!

Jeg kommer fra en slægt af store frikadellestegere. Et af mine blivende barndomsminder er af min far, der står og steger frikadeller i vores køkken. Et andet er min farmors superfrikadeller.

Dellerne her har jeg lavet af et pund hakket kylling, et finthakket skalotteløg, et æg, lidt hvedemel, en god håndfuld revet parmesanost, friskkværnet peber og en stor tsk salt. Lad farsen hvile lidt i køleskabet. Steg frikadellerne i smør ved middelsvag varme.

Kartoffelsalaten er med en hjemmerørt mayo blandet med ymer, lidt stærk sennep, en god karry, ruccolasalat, lidt citronsaft, salt og peber. Vend de kogte, afkølede kartofler i blandingen sammen med purløg og radiser.

Velbekomme.

med emneordet , ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: