Tiramisu – tag den på!

Nu hvor vi er ved italienske klassikere, så lad os lige nappe Tiramisu.

Smid 4 pasteuriserede æggeblommer i en skål og pisk dem en smule, så de bliver hvidlige og cremede. Tilsæt 500 gram mascarponeost, 6 spsk sukker og vaniljekorn fra to stænger. Bland det hele sammen. Pisk 4 pasteuriserede æggehvider i en anden skål og fold dem ind i mascarponecremen – det letter den en smule.

Dæk bunden af et fad med et eller to lag ladyfingers, som du først væder i en blanding af stærk kaffe og kaffelikør fx Kahlua eller Tia Maria. Læg cremen over og smid desserten i køleskabet i et par timer.

Drys med en god bitter kakao og servér.

med emneordet

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: