Tarteletter – hvor svært kan det være?

En klassiker.

Køb en kylling eller en høne. Køb en røvfuld glasasparges, 1 liter sødmælk, en pakke smør, en citron og en pakke festtarteletter. Fra dit skab tager du salt, peber og lidt mel.

Kog fjærkræet i en times tid. Tag det op, lad det køle ned og pil det. Med fingrene…så du får kød i lange trævler. Hæld fonden i en skål. Smid gryden tilbage på blusset og smid cirka en tredjedel af smørpakken i. Lad det smelte og bruse af og tilsæt melet. Bag melet igennem i smørret og tilføj fond lidt af gangen, mens du rører som en gal. Bare rolig: klumperne skal nok forsvinde. Tilsæt derudover lidt mælk og noget af vandet fra glasaspargesen. MEN…lad ikke saucen blive for tynd. Smid til sidst kødet i og varm igennem. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.

Frem med festtarteletterne og en mørk øl.

med emneordet ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: