Grillede majskolber med citronmelissesmør

Kold smør kombineret med noget varm er sgu svært at slå. Tænk på koldt smør på et nybagt lunt brød. Eller i en bagekartoffel direkte fra ovnen. Eller balancerende på en varm majskolbe.

Nærmest sensuelt.

Her har jeg grillet kolberne, som i øvrigt nu her i slutningen af august er begyndt at komme fra de danske marker. Højt sukkerindhold og knasende friske. Hvis du ikke har lyst til at tænde op i kulmonstret i din 2-værelses, kan du sagtens tilberede dem på en grillpande. 

image

Kryddersmøret har jeg lavet ved at finthakke citronmelisse og røre det i smørret sammen med friskkværnet peber og lidt ekstra flagesalt. Og stille det tilbage på køl.

image

Jeg synes citronmelissen passer rigtig godt til de grillede majskolber, men masser andre urter ville jo også klæde de gule lækkerbiskener. Timian for eksempel eller persille.

med emneordet , ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: