Victoriafisken er fast og fin til denne omgang en papilote-tilberedning, men andre fisk kan også ja ja, og så videre.
Først den lille portionsudgave.
Fintsnittet fennikel, rødløg og citron som en bund for et elegant stykke fisk. Giv den også korianderfrø, sort peber og salt. Lidt olivenolie, en klat smør, fennikeltop og en bitte smule væde – for eksempel hvidvin eller bare vand.
Det hele i stykke pergament- eller bagepapir som du lukker til en pakke, hvor det hele kan dampe og danse med hinanden.
En 10-15 minutter i ovn. Ikke for kraftig varme. Sådan en 170 graders penge. Pakkens indhold dufter ubehøvlet godt, når det lukkes op for.
Du kan også lave en større udgave i fad, men med præcist samme princip og tykkere stykker af fisken. Læg en smørklat på hvert af fiskestykkerne, så de kan smelte og hygge om dem under tilberedningen.
Og en 20-25 minutter i ovnen.
Frisk fennikeltop med rund hånd runder retten af.
Og så kogte nye kartofler til.
Svært at slå på en forsommerdag.