Laksefrikadeller, asparges, stenbiderrogn

Til en pandefuld laksefrikadeller skal du hakke omkring 400 gram laks fint og tilsætte et fintsnittet skalotteløg, et æg, lidt revet parmesanost, lidt hvedemel, en stor dusk hakket dild, lidt ligeså hakket estragon, citronsaft fra en halv citron, lidt mælk, salt og peber.

Lad farsen hvile lidt i køleskabet, før du laver frikadellerne af den. Husk at stege en lille bitte delle først, så du kan justere saltbalancen, før du begynder at vælte panden til med fars.

image

Mørkt, maltet rugbrød med laksefrikadeller, sæsonens allersidste stenbiderrogn og asparges skåret ultratyndt på mandolinjern og vendt i lidt citronsaft.

image

med emneordet ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: