Anmeldelse: Brunch på Toldboden – uprætentiøs perfektion

Toldboden har relanceret deres weekendbrunch, og det er sat’me gået godt. Konceptet er bygget op omkring buffet, udelukkende danske råvarer og to seatings på halvanden time hver startende klokken 10 og 12. 

Kontra-kaffe, te, smoothies og ufiltreret æblemost – og i øvrigt også vodka – er inkluderet og ad libitum i de 225 kroner, som brunchen koster.

Den egentlige menu ændrer sig med sæsonen, men har en fast kerne af forskellige egnsspecialiteter som skinke fra Fanø, oksespegepølse fra Gilleleje og Toldbodens egne fiskedeller.

Til vores glæde var der denne søndag i marts også bonus på skaldyr, så vi svinede os til i jomfruhummere, krabbeklør og pil-selv-rejer med en hed aioli.

image

Kvaliteten på en brunch kan ofte summeres op i, hvor godt køkkenet har stegt bacon’en. På Toldboden er det helt perfekt, sprødt og knasende. 

Her har jeg også nappet en fin oksepølse med pesto, glacerede rodfrugter, perlebyg, røræg og en lille mørt stykke svinebryst.

image

Kaffe fra Kontra.

image

Rå nordisk stil, fåreskind og langborde.

image

I baggrunden anes en stor stak vafler og fire forskellige sirupper, blandt andet både havtorn- og hybencoulis. Den søde tand mættes derudover af kærnemælksis, yoghurt med müsli, brownie og gulerodskage.

Denne brunch er simpelthen perfekt.

Restaurant Julian på Toldboden, Nordre Toldbod 24, 1259 København

Bestil bord på deres website.

med emneordet

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: