Et SMEG-kys

Ok!

Det kan godt være, at jeg ikke har noget køkken. Det kan godt være, at køkkenmanden først kommer og sætter det nye køkken op i midten af september. Det kan godt være, at jeg var for hurtig til at rive det gamle ned. Det kan godt være, at det er hæsligt at leve af take-away og toast i flere uger i streg. Det kan godt være, at datomærket på mit seneste blogindlæg siger 18. juli.

Men nu har jeg et nyt komfur.

Og det er fand’me et stort skridt fremad. Wooohoo!

 

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: