Anmeldelse: Madsvinet på Enghavevej

Her er en anbefaling.

Madsvinet åbnede for et par måneder siden i et tidligere slagterlokale. De rå klinkebelagte vægge er stadig intakte, og i garderoben hænger man overtøjet på kødkroge. Alt i alt en upoleret madkulisse, der passer godt til den rustikke menu, som stedet tilbyder.

Priskonceptet er, at den første ret koster 150 kroner, og at man bliver lettet for 90 kroner for hver af de efterfølgende retter. Simpelt. Hvad der også er simpelt er stedets cocktailkort. 50 kroner for en god start. Vi hoppede ombord i en ingefær-, æble-, rom-bandit, der virkelig ramte pletten.

Appetizeren røg hurtigt på bordet: råmarinerede blæksprutteringe.

Til forret nappede jeg stenbiderrogn med fed creme fraiche og pesto. Fantastisk grillet brød. Det var sgu i orden. Det er nu, stenbiderrogn skal spises. Min kammerat fik ceviche med kammusling og blodappelsin, som han var godt tilfreds med.

Hovedretten var en skidemør entrecote med grillet squash, rødbeder og en mørk og intens glace. Mindre heldig var min kammerats rødbedesuppe – en tand for sød for hans smag.

Til dessert fik vi chokoladekage, revet pære vendt i rosenvand, rosenblade, pocheret pære med karamel og en creme på syrnet fløde. Fin intens kage og læskende tilbehør. 

Madsvinet er sgu et godt sted. Meget rustik og mættende mad, fedt lokale og superdejlig og afslappet betjening. Helt klart en aften værd.

Madsvinet
Enghavevej 58
1674 København V
http://madsvinet.dk/

med emneordet

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: