Calzone – pizzabrød

Her er en pizzadejopskrift.

Kødsaucen er lavet med løg, hvidløg, hakket oksekød, paprika, oregano, tomatkoncentrat, salt og peber. Det er vigtigt, at du reducerer saucen, så den ikke er alt for våd, når du lægger den på dejen. Ovenpå saucen lægger jeg også frisk tomat og mozarella.

Fold over og krymp kanten.

Bag i en..hmm…15 minutter. 200 grader?

med emneordet ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: