En halv grillkylling med det hele

Køb en grillkylling. Altså ikke en af de der friturestegte måger, men en saftig rotisserie-kylling. Pil den og smid stykkerne i en salat med fx tomater, feta og radiser. Her er salaten vendt i en dressing af citronsaft, olivenolie, masser af fintrevet peberrod, salt og friskkværnet peber.

Peberroden gav et godt stærkt spark, og citronen tilføjede friskhed og syre i modspil til fetaen og de fede og saftige stykker kylling.

Dejlig aftensmad, Rikke!

med emneordet ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: