Nudler med asiatiske kødboller – Asiatisk i Vælde er Smagen!

Farsen til kødbollerne er rørt sammen af pund hakket svinekød og en krydderpasta, som har jeg lavet ved at sætte en stavblender i en rød chili, en lille knold ingefær, to fed hvidløg, et æg, saften fra en halv lime, en stor dusk koriander, to spiseskefuld hvedemel, salt, peber og et par ordentlige skvæt soja. Derefter har jeg sat farsen i køleskabet i en times tid.

Så har jeg formet den til en 12-14 kødboller, som jeg har stegt på panden i lidt olie ved middel varme. Til sidst har jeg lavet en sauce på lidt kokosmælk, soja og lime i panden. Kødbollerne og saucen er anrettet på kogte nudler og pyntet med koriander, springløg, hakkede tørristede peanuts og sesamfrø.

med emneordet , ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: