Kødsovs: 100 gram bacon i tern i en gryde – steg til gyldent. Tre snittede løg oveni – steg møre. Brun 500 gram hakket oksekød og tilsæt et bløb rødvin, 1 dåse hakkede tomater, 1/2 liter fond, 5 grofthakkede fed hvidløg, skivede champignoner, en fintsnittet chili, en masse timian og oregano, masser af friskkværnet peber, lidt paprika, et tsk sukker og en del salt. Lad sovsen reducere i en halv times tid.
Morneysauce: Smelt 150 gram smør i en kasserolle og rør den samme mængde hvedemel i. Tilsæt varm mælk lidt efter og rør sammen til du har en silkeblød sovs. Put en ordentlig håndfuld revet parmesan i og smag til med salt.
Kødsovs, morneysauce, lasagneplader og forfra. Bag i cirka 30 minutter i en 180 grader varm ovn. Top med revet mozzarellaost og giv den 15 minutter mere.
Server med en lidt syrlig salat.