Laksekager med rejer og dild – ja, dild er et sjovt ord

Vi kan sgu godt spise en sommerret, selvom der er minus 10 grader udenfor, og busserne kører med forsinkelse.

Start med at hakke 250 gram god laks.

image

Tilsæt 75 gram hakkede rejer, et fintsnittet skalotteløg, et æg, lidt revet parmesanost, lidt hvedemel, en stor dusk hakket dild, citronsaft fra en halv citron, salt og peber.

Form til små kager og steg i smør og lidt olivenolie ved svag varme. Det er en gyldenbrune skorpe, du er ude efter.

image

Se dét er en laksekage.

image

Måske en laber lille forret?

Eller…en stak i pergamentpapir til en tur i parken, når det bliver sommer.

image

med emneordet ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: