Den bedste restaurant i Barcelona?

Blanc de Tófona er en fantastisk taparestaurant i Barcelona, som Anders, Eric, Lars og jeg fandt ved et komplet tilfælde en nydelig onsdag aften i forsommeren 2010. Næste gang du er i Barcelona, må du virkelig besøge den.

De har sat et nyt præg på de klassiske tapasretter og serverer dem uden forbehold i en simpelt indrettet restaurant med plads til ikke flere end 30 personer. Vi kom lidt over elleve og var heldige at få et bord til fire. Næste gang vil jeg nok bestille bord, for restauranten er særdeles vel besøgt og anmeldt. Jeg kan anbefale at lægge menukortet væk, og lade kokken vælge for jer.

Adressen

Blanc de Tófona

c/ Bailén 74

BarcelonaSpain08009

Telefon: +34 93 232 96 01

med emneordet ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: