De vrede penne med potent pebersalami

image

Der er jo den her italienske ret, som hedder penne all’arrabbiata. En stærk omgang med masser af chili, men traditionelt set kødløs.

For at give retten ekstra vinterkrop har jeg her tilføjet skiver af en potent pebersalami. Du kan dog sagtens bruge bacon eller pancetta i stedet eller helt udelade kødet.

image

Salamien skar jeg tyndt og stegte i olivenolie sammen med fintsnittet skalotteløg og hvidløg, tynde flager af knoldselleri, tørret chili, lidt tomatkoncentrat, salt og friskkværnet sort peber.

Hele balladen blev vendt med kogte penne og lidt af kogevandet.

image

med emneordet , , ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: