Grillet laks med kartoffelsalat og tomater – sol og sol!

Tjek lige disse banditter. Tjek fedtmarmoreringen. Fantastisk!

Lidt olivenolie og friskkværnet peber på undersiden og masser af havsalt på oversiden. En tur på grillpanden og så i ovnen i en 10-15 minutter. Endelig ikke for meget!

Og til dem kartoffelsalat: Kartofler, avocado, radiser, purløg, rødløg, lidt hvidløg, olivenolie, citronsaft, en par tsk sennep, salt og masser af friskkværnet peber. 

En simpel tomatsalat og et godt glas hvidvin til.

med emneordet , ,

Skriv mig en kommentar. Det synes jeg om.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: